CROATIAN BUSINESS ANGELS NETWORK

PREDSJEDNIK:

Davorin Štetner

SHR_2950

S 20 godina u Zagrebu pokreće prvi projekt „KREATORstudio“ za dizajn i promociju. 2005. pokreće regionalne novine, a u listopadu 2007. preuzima regionalnu TV postaju TV PLUS.

Tri i pol godine na televiziji obnaša dužnost direktora i glavnog urednika. Početkom 2011. samostalno kreće u pregovore za dobivanje medijskih prava prvenstva Formule 1™ što mu i polazi za rukom te potpisuje izravni ugovor s Berniem Ecclestoneom i njegovim Formula One World Championship Ltd. Ovime postaje ekskluzivni vlasnik prava Formule 1™ na period od tri godine za teritorij Hrvatske, a tada kao 29-godišnjak postaje najmlađi vlasnik prava F1™ u svijetu.

Tri godine provedene u svijetu Formule 1 doprinosi širenju njegovih kontakata putem kojih ostvaruje suradnje te potpisuje ugovore s nekima od najvećih sportskih brandova u svijetu poput Eurosporta, MotoGP-a, IMG World-a i sl.

Vlasnik je i direktor KREATOR grupe u sklopu koje posluje više tvrtki, projekata i njegovih investicija (Kreator TV, TV Bar, GP1.hr, Zimo Digital, Kreator Film, Kreator Sport…). Više od tri godine obnašao je dužnost člana Audiovizualnog vijeća Hrvatske.

U 2011. imenovan je članom Upravnog odbora Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) – koji je član međunarodne automobilske federacije – FIA. Osim navedenog Davorin je i avanturist (do sada je na raznim ekspedicijama proputovao više od 70 zemalja svijeta) te pilot i skiper.

U Crane je ušao 2012. godine da bi 2014. postao članom Upravnog odbora, a 2015. je izabran za Predsjednika.

2015. godine Davorin je postao članom Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović

UPRAVNI ODBOR:

Saša Cvetojević

sasacvetojevic

Hrvoje Prpić

hrvojeprpic

Damir Mujić

damirmujic_s

Adrian Ježina

adrian_jezina

KOORDINATOR:

Miriam Belar

PRETHODNI PREDSJEDNICI:

Mihovil Barančić