“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Dražen Topčić

drazentopcicDražen je već kao student osnovao poduzeće za proizvodnju i otkup poljoprivrednih proizvoda namjenjenih izvozu. Poslije toga se bavi zastupanjem i distribucijom proizvoda Burmah oil Castrol, Daihatsu, Kawasaki, a nakon pozicioniranja brendova na tržištu prodaje ditribucisjki dio poslovanja te se fokusira na poslove zastupanja i posredovanja u osiguranju.

“Spoznaja o British Business Angels Association navela me je da potražim sličnu organizaciju u Hrvaskoj te sam pronašao CRANE. Uključio sam se zbog osobne sklonosti podupiranju novih inovativnih poslovnih ideja, stvaranje novih vrijednosti te želje da budem među prvima u implemetaciji novih tržišno provedivih poslovnih planova. To je moja poslovna vizija koju želim podjeliti sa mladim osobama sličnog životnog opredijeljenja i poduprijeti ih prema željenom uspjehu. CRANE je udruga uspješnih investitora spremnih na ulaganje u ljude i njihove projekte.”