“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Davorin Štetner

davorinstetnerS 20 godina u Zagrebu pokreće prvi projekt „KREATORstudio“ za dizajn i promociju. 2005. pokreće regionalne novine, a u listopadu 2007. preuzima regionalnu TV postaju TV PLUS. Tri i pol godine na televiziji obnaša dužnost direktora i glavnog urednika. Početkom 2011. samostalno kreće u pregovore za dobivanje medijskih prava prvenstva Formule 1™ što mu i polazi za rukom te potpisuje izravni ugovor s Berniem Ecclestoneom i njegovim Formula One World Championship Ltd. Ovime postaje ekskluzivni vlasnik prava Formule 1™ na period od tri godine za teritorij Hrvatske, a tada kao 29-godišnjak postaje najmlađi vlasnik prava F1™ u svijetu. Tri godine provedene u svijetu Formule 1 doprinosi širenju njegovih kontakata putem kojih ostvaruje suradnje te potpisuje ugovore s nekima od najvećih sportskih brandova u svijetu poput Eurosporta, MotoGP-a, IMG World-a i sl. Vlasnik je i direktor KREATOR grupe u sklopu koje posluje više tvrtki, projekata i njegovih investicija (Kreator TV, TV Bar, GP1.hr, Zimo Digital, Kreator Film, Kreator Sport…). Više od tri godine obnašao je dužnost člana Audiovizualnog vijeća Hrvatske. U 2011. imenovan je članom Upravnog odbora Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) – koji je član međunarodne automobilske federacije – FIA. Osim navedenog Davorin je i avanturist (do sada je na raznim ekspedicijama proputovao više od 70 zemalja svijeta) te pilot i skiper.

U Crane je ušao 2012. godine da bi 2014. postao članom Upravnog odbora, a 2015. je izabran za Predsjednika.

2015. godine Davorin je postao članom Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović