“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda

Startup srijeda je mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima tematika startupa. U organizaciji CRANE-a održava se od 2009. godine s ciljem poticanja poduzetništva i razvoja startup scene u Hrvatskoj.

IMG_1872Startup srijeda održava se u pravilu svake treće ili četvrte srijede u mjesecu i prilika je poduzetnicima da na uspješnim primjerima prošire svoje znanje te prikupe savjete kojima pozitivno mogu utjecati na razvoj vlastitog poslovanja. Svaki susret počinje predstavljanjem startupa , a nastavlja se predavanjem aktualnih govornika iz svijeta startupova i poduzetništva. Tako su neki od gostiju bili Bellabeat, Nanobit, Repsly, Credo Ventures, Hamag/Bicro te brojni drugi gosti.

 

Nakon službenog dijela susreta održava se neformalno druženje na kojem možete osobno upoznati predavače, investitore i ostale sudionike predavanja. Brojna uspješna poznanstva proizašla su iz ovih druženja te očekujemo jednako uspješan nastavak.

Za redovni podsjetnik na okupljanja, druge informacije vezane uz Startup srijedu, te razne materijale poput snimaka predavanja prijavite se na naš  newsletter.

Svoje prijedloge oko govornika i tema koje bi rado vidjeli na Startup srijedi pošaljite nam na mail info@crane.hr


Ako želite organizirati Startup srijedu u vašoj instituciji – javite nam se na email: info@crane.hr