CROATIAN BUSINESS ANGELS NETWORK

Scorrers

Scorrers je globalni platforma za dijeljenje poklona. To je jednostavan i brz način organiziranja i slanja poklona bilo kome i u bilo koji dio svijeta. Planirajte, organizirajte, pratite i upravljajte procesima lako i bez napora.

Opcija “white label” je dostupna za sportske klubove, sportska događanja, sportske tvrtke, sportske organizacije, globalne zvijezde te sportske navijače, sljedbenike i pristaše. Scorrers aplikacija vec sad je dostupna na Apple App Storeu i Google Play Storeu.

 

www.scorrers.com

Nanodiy

“Nanodiy” je tehnologija tiska na tekstil. Za razliku od većine tehnologija tiska koje zahtijevaju ili visoku stručnost korisnika ili značajnu investiciju za pokretanje tiskarskog posla, “Nanodiy” zahtjeva neznatna ulaganja u tehnologiju, vrlo je jednostavan za korištenje osobama koje nemaju nikakva grafička znanja, a cijena otiska je izrazito niska i konkurentna svim postojećim tehnologijama. 

www.nano-diy.com

Unique Travel Set

Unique Travel Set je set od sedam dijelova odjeće za žene, spakiran u multi-funkcionalnu torbu. S ovim setom odjeće koji teži manje od dvije kile, žena može otići na put, noseći sa sobom još samo osnovne stvari i biti tri do pet dana u potpunosti obućena i pripremljena za razne aktivnosti i događaje poput sportskih aktivnosti, poslovnog sastanka, koktela, večere ili izlaska.

www.uniquetravelset.com

Lionscube

LC-SQUARE_transLionscube je SaaS (Software as a Service) web aplikacija čiji je cilj promijeniti način na koji autori eBookova pišu, objavljuju i prodaju svoje knjige online.

www.lionscube.com

Wemy

 

wemy logoWemy je jedinstvena instant modna aplikacija koja korisnicima nudi rješenje za odabir odjevne kombinacije u svega nekoliko sekundi.

 

ULTIJACK

UltijackULTIJACK je višenamjenska jakna koja u sebi sadržava punjač za baterije, pripremu za slušalice, multifunkcionalne odjeljke te mnoštvo drugih inovativnih detalja.

 

www.ultijack.com

LikeRi

LikeRi d.o.o. je tvrtka za proizvodnju jedinstvenih i originalnih okusa u svijetu alkohola s naglaskom na tradicijsku komponentu proizvoda Jadranskog obalnog pojasa i Hrvatskih otoka

SnapTap

SnapTap je interaktivni sustav za evente koji organizatorima i sponzorima omogućuje učinkovitu aktivaciju posjetitelja i promociju kroz njihove vlastite profile društvenih mreža, te općenito kvalitetniju organizaciju. SnapTap razvija hardverska i softverska rješenja za event marketing, kontrolu ulaza i beskontaktno plaćanje.

www.snaptap.it

Zimo Digital

zimodigitalTvrtka Zimo Digital bavi se razvojem web stranica i mobilnih aplikacija, te pod sobom ima tehnološki portal www.zimo.dnevnik.hr, koji odnedavno surađuje s medijskom kućom NovaTV.

www.zimodigital.com

Kreator TV

kreator_sKreator TV je specijalizirani hrvatski sportski kanal s naglaskom na motorsport.

Isprva zamišljen samo kao program za prijenose Formule 1™ u 2013. godini nakon dovršetka investicije vlastitog televizijskog centra program širi i na ostale sadržaje poput MotoGP-a, Alpari World Match Race-a, Prve hrvatske malonogometne lige, FIA Formule 3 i ostalih sportskih sadržaja.

www.kreator.tv

Trillenium

trillenium_sTrillenium je white label platforma namijenjena    modnim internet trgovinama. Na toj platformi  trgovine mogu izgraditi 3d trgovine za mobilne  telefone, tablete i desktop računala. Platforma je u  računalnom oblaku ili u privatnom računalnom  oblaku i kompatibilna je sa svim uređajima za  virtualnu stvarnost (Oculus Rift, Google cardboard  glasses, Sony Morpheus).

Internet trgovine dobivaju kompletnu tehnologiju besplatno u zamjenu za   oglasni prostor unutar trgovine (oglasi po zidovima prostorija).

www.trillenium.hr/

Entrio

entrio_sEntrio je platforma za online prodaju ulaznica s dubokom integracijom u društvene mreže. Entrio organizatorima raznih događaja omogućuje da u svega par minuta otvore mini web dućan i pokrenu prodaju na vlastitoj stranici, Facebook i mobilnim uređajima.

www.entrio.hr

Off Space

OFFSPACESoffSpace je skup usluga za male tvrtke, poduzetnike individualce, te konzultante kojima naše usluge omogućavaju velike uštede u poslovanju i neizmjerno povećavaju efikasnost. Korištenjem offSpace usluga moguće je smanjiti broj zaposlenih, te istovremeno povećati produktivnost i povećati profesionalni imidž

www.offspace.com

Volim-novac.hr

volimnovac_sVolim-novac.hr je centralno mjesto pregleda bankarskih proizvoda i proizvoda osiguranja namijenjen fizičkim osobama koji nudi selektivan pregled trenutne ponude bankarskih usluga i usluga osiguranja te savjete, zanimljivosti i vijesti.

www.volim-novac.hr

XEE  Tech

xeetech_sXEE tech je tvrtka koja među svoje uže specijalnosti ubraja razvoj weba i mobilnih aplikacija (iOS i Android platforme), dizajn sučelja te integrirane sustave. Već su dvije godine dio Tehnološkog parka Zagreb, okruženi brojnim tvrtkama okrenutim razvoju visokih tehnologija i inovacijama.

www.xeetech.com

H2GF

h2gf_2H2GF je project manager platforma namijenjena projektima koji svoje financiranje traže na crowdfundingu ili crowdinvestingu.

Informacije i savjeti prikupljeni su kroz intervjue sa uspješnim crowdfunding projektima i iz tih informacija je napravljen plan (best practice) kako najuspješnije pripremiti i voditi svoju kampanju. Cilj je pomoći timovima u pripremi za crowdfunding te im znatno povećati sanse za uspjeh.
H2GF je osnovan 2014. Godine sa sredistem u Londonu.

Myrio

MIRIO_SMyrio – ‘Multimedijalno rješenje za unaprjeđenje procesa kupovine’ je softversko rješenje koje prodajnim lancima omogućuje znano povećanje prodaje kroz ‘cross i up sell’ te krajnjim kupcima olakšava proces kupovine i donošenje odluke o kupovini kroz novo i zabavno iskustvo u samom dućanu.

www.myriosolution.com

Once football

oncefootbal_sTvrtka Once Sport d.o.o. napravila je jedan od najsofisticiranijih softwarea za analizu nogometnih utakmica na svijetu.
Stručni tim ljudi obrađuje svaku sekundu i svaki potez, a preciznost i kvaliteta obrade utakmice rezultira trajanjem analize od 7 sati.

www.once.de

WhoAPI

WhoAPI je servis koji omogućuje programerima dohvat iscrpnih informacija o milijunima domena.

www.whoapi.com

Naklikaj (Doolox)

naklikaj_sNaklikaj (Doolox) je servis za potpuno jednostavnu, bezbolnu i uvjerljivo najjeftiniju izradu prezentacijskih web stranica. Omogućava potpunim početnicima posve samostalnu izradu modernih i kvalitetnih web stranica bez ikakvog tehničkog predznanja.

www.doolox.com

OPG Medić

opgmedic_sOPG Medić bavi se uzgojem i preradom voća, povrća i aromatičnog bilja tradicionalnim ekološkim načinom obrade tla bez uporabe bilo kakvih kemijskih preparata.

www.aronija.com.hr

Repsly

repsly_sRepsly omogućava praćenje rada radnika na terenu i izradu obrazaca kojima svaki korisnik u stvarnom vremenu prikuplja podatke relevantne za njegovo poslovanje. Podržava veleprodaju, maloprodaju, više načina isporuke i plaćanja.

www.repsly.com

Hipersfera

hipersfera_sHipersfera d.o.o. je R & D poduzeće iz Zagreba koje se bavi razvijanjem autonomne stratosferne letjelice – platforma koja će zamijeniti satelite i zrakoplove u industriji daljinskih istraživanja.

www.hipersfera.hr

EkoVal

ekoval_sEkoVal je tehnologija pranja bez vode, tzv. ‘suho pranje’ vozila’. potpuno nova ekološki prihvatljiva usluga u Hrvatskoj, koja je svoju primjenu našla u modernom svijetu zadnjih 15 godina.

www.eko-val.com